“A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.” ― M. McLaughlin

The Big Day

Stralen

Op de mooiste dag van je leven wil je stralen. Tegelijk wil je maximaal genieten. Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Onze jarenlange ervaring zorgt voor het perfecte plaatje.

Huid, haar en make-up. Het is één geheel.

We vinden het belangrijk om jezelf te blijven en toch die extra sparkle te creëren. Quara belooft je een mooie huid die er vol, fris en gezond uitziet. Prachtige en twinkelende ogen waar iedereen en vooral  jouw aanstaande in kan wegdromen en een glamour bruidskapsel dat je flateert en helemaal hot is.

Bruidssuite

Quara heeft een aparte bruidssuite. Een try-out ruimte waar alles draait rond de bruid en bruidsmeisjes. In een ontspannen sfeer bespreken we al je wensen en maken we een dagplannning. De mooiste dag begint vanaf dit moment. Samen bepalen we de stijl die het beste past bij jouw persoonlijkheid. Make-up en bruidskapsel brengen we in lijn met de trouwjurk. De volgende stap is een try-out/proefsessie waar we kapsel, make up en jurk proberen. Op de dag van het huwelijk blijven we stand-by om haar en make-up bij te werken. Jij hoeft enkel te genieten, wij doen de rest.
Ook de bruidsmeisjes, de mama’s en tantes nemen we graag mee in ons bruidspakket. Verkennend gesprek? Brides-to-be helpen we niet alleen in onze bruidssuite maar ook op locatie, thuis en we gaan graag mee naar het buitenland. Instant happiness waar jij dat wil. Proficiat!

Quara Bruidspakket

Meet&Greet
Try-out
Rehearsel en kleed passen
The big day!
Opfrisbeurt tussen receptie en avondfeest

Ontbijtformule mogelijk op de proefsessie of grote dag!
× Whatsapp