Hair, Skin & Me-time

Het uiterlijk is onlosmakelijk verbonden met je diepste gevoelens en ziel. Daarom ligt de nadruk op welbehagen en een diepe zen-beleving. Oostere invloeden, natuurlijke materialen en sfeervolle verlichting maken van elke behandeling een weldaad voor lichaam en geest.

Onze Filosofie

Quara betekent ‘welkom’ en dat is exact wat we willen dat je voelt.

Wat we bieden

Totaal-
beleving

Alles begint met een gezonde hoofdhuid. Een deugddoende hoofdmassage met bioproducten verzorgt en verwent. Bij een knap geknipte haardos hoort een stralende huid en een gelaat dat blaakt van gezondheid. De combinatie van haarverzorging, een gelukkige huid en een stralend gelaat bepaalt de algemene look.

Quara specialiseert zich dan ook in die belangrijke wisselwerking. Zo straal je maximaal. En dat geldt voor vrouwen maar evenzeer voor mannen.

Happy skin

Environ

Environ is een pionier in het gebruik van vitamine A in huidverzorgingsproducten. We hebben gespecialiseerde en weldadige producten voor vrouwen én mannen.

Om de ingrediënten sneller en dieper te laten inwerken gebruiken we een apparaat met pulserende elektrische stroom en specifieke geluidsgolven. Zo worden de vitaminemoleculen en essentiële voedingsstoffen beter en dieper door de huid opgenomen. Deze aanpak is zeer effectief voor de behandeling van puistjes, littekens, rosacea, couperose, rimpels, fijne lijntjes en zonneschade.

Elke ‘Environ Treatment’ wordt op maat van elke huidbehoefte afgestemd. Wij zorgen met onze coaching voor een perfecte synergie tussen de producten en de voor jouw lichaam geadviseerde behandeling. Zo word je de mooiste versie van jezelf.

Happy hair

Shampoo en co.

We selecteren zorgvuldig de shampoos en verzorgingsproducten. Onze lijnen behoren tot de top van de professionele haarverzorging. Ook de natuur en de dieren vinden wij belangrijk. Daarom hebben we van de O’right shampoo, Aloxxi haarkleuringen en Medavita professionele kappersproducten onze huismerken gemaakt.

× Whatsapp