Sidekick van Ellen

Jana

Quara combineert rust en schoonheid. Zen en sprankelen tegelijk. Mensen die genieten van onze zorgen vertrekken steevast met een sterke uitstraling, vol zelfvertrouwen. Dat geeft mij superveel energie.

Ik ben gepassioneerd door make-up. I love it! Met make-up kan je alle kanten uit. Ik geniet extra van bruidsmake-up. Het blijft de mooiste dag en het hele make-up ritueel is een belangrijk onderdeel van die dag.

Bij mij kan je ook terecht voor ‘Wimper lifting‘, een techniek die je een extra stralende blik geeft.

Nails!

Mooie handen horen er ook bij. Een verzorgende manicure kan heel veel voldoening geven en met Gelish nagels voel je je direct supervrouwelijk. Leuk om te doen en leuk om te hebben.  

Naast gellish kan je bij mij ook terecht voor BIAB nagels. BIAB is een natuurlijke nagelbehandeling voor de natuurlijke nagel, broze nagels en nagelbijters. BIAB is een verzorgende gel die de nagel verstevigd en verzorgd. Dit kan bij ons in natuurlijke kleur, babyboom of een tof kleurtje!

Match made in heaven

Ellen en ik geven graag workshops in make-up. We scholen ons constant bij dus wij kennen altijd de allernieuwste kneepjes van het vak. 

Wij zijn een match made in heaven voor deze branche. Soulmates die elkaar aanvullen.
Een chemie die we graag inzetten om jou een professionele beleving te geven én dat tikkeltje meer.